وبلاگ علمی و تفریحی
جدیدترین نرم افزار ها , مطالب و مقاله های مهندسی
تبلیغات
درباره ما


حامد هاشمی ٍ با سلام این وبلاگ جهت ارتقاء دانش فنی مهندسی ایجاد شده است مطالب و مسائل متفرقه صرفآ جهت کاهش یکنواختی وبلاگ است هر مطلبی که فکر کردید در شآن این وبلاگ نیست گزارش دهید هر مطلبی که فکر میکنید به قوم یا قبیله ای بی احترامی شده گزارش دهید هر مطلبی که برخلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران است گزارش دهید با تشکر
ایمیل : hamedhashemiii@yahoo.com
نویسندگان
ساعت
اطلاعات

تصاویر دیدنی طرحهای ساختمانهای آینده دنیا/ زندگی در روبان شکلاتی!



تصاویر دیدنی طرحهای ساختمانهای آینده دنیا/ زندگی در روبان شکلاتی!

یکی از این ساختمانها که به سبک سازه ایستگاه فضایی است و "اتمسفر" نام دارد احتمالاً قرار است در کلکته هند ساخته شود.
این ساختمان که با الهام از زندگی سنتی هندو طراحی شده است میزبان 80 واحد خانه خواهد بود که هریک از آنها با سبک زندگی خانواده های چند نسلی سازگار هستند.
تراسهای عریض بیرون از نمای اصلی یک فضای خارجی قابل توجه را برای هر خانه عرضه می کنند. این ساختمان آینده یکی از 12 طرحی است که در رقابت فستیوال جهانی معماری که از دوم تا چهارم نوامبر در بارسلونا برگزار می شود شرکت خواهد کرد.
همچنین ساختمان دیگری با عنوان NLF Bursa که به شکل روبان شکلات است در این رقابت شرکت خواهد کرد.
این ساختمان دارای یک باند فرود هلی کوپتر و یک رستوران با چشم انداز 360 درجه است. این ساختمان همچنین دارای یک سیستم راه آهن و مراکز خرید خواهد بود. طراحان این ساختمان امیدوارند که این طرح مفهومی در ترکیه ساخته شود.
طرح بعدی که Oyster (صدف) نام دارد برج اداری تانگانگ تایپه در تایوان است که با الهام از صدفهای ریز رودخانه طراحی شده است.
در این ساختمان، رستورانها، کافی شاپها، کتابفروشیهای کوچک و فضاهای تبادل اندیشه قرار خواهند گرفت.
براساس گزارش دیلی میل، اکنون چهار سال است که این رقابت جهانی بالاترین تعداد طرحهای معماریهای آینده را به خود جلب می کند به طوریکه در این دوره جدید، طرحهایی از 59 کشور شرکت کرده اند.
برخی از طرحهایی که در این رقابت بین المللی شرکت می کنند:



ساختمانی به سبک سازه ایستگاه فضایی که در هند ساخته خواهد شد

 

www.1818.mihanblog.com

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ سه شنبه 15 شهريور 1390برچسب:,     

برج میلاد



برج میلاد نام آسمان خراشی چندمنظوره است که در شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد. این برج با ارتفاع ۴۳۵ متر، بلندترین برج ایران، پنجمین برج مخابراتی جهان و نوزدهمین آسمان‌خراش بلند جهان است. این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازهٔ رأس برج در میان تمامی برجهای دنیا مقام نخست را دارد. این سازه به خاطر ارتفاع بلند و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از نمادهای پایتخت ایران به شمار می‌آید.

پیشینه:

برج میلاد و مجموعه یادمان بخش کوچکی هستند از طرح بزرگ شهستان پهلوی که پیش از انقلاب اسلامی ایران طراحی شده و در دست احداث بود.

پیشنهاد ساخت یک برج و تالار نمادین برای شهر تهران در سال۱۳۷۰، در زمانی که مسعود رجب پور شهردار تهران بود، مطرح شد و در پایان سال ۱۳۷۲، محل کنونی از میان ۱۷ نقطه پیشنهادی ساخت آن برگزیده شد.

ساخت:

کلنگ ساخت این برج در سال ۱۳۷۶به مناسبت یکصدمین زادروز روح ا... خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با نام میلاد به زمین زده شدساخت این برج ۱۱ سال به درازا انجامید. در ۸ سال نخست تنها ۴۰ درصد از برج تکمیل شده بود، اما با سرعت بخشیدن به پروژه توسط محمد باقر قالیباف، شهردار تهران، ۶۰ درصد بعدی در ۳۰ ماه ساخته شد.

17894 527

 

بازگشایی:

پس از ۱۱ سال از شروع ساخت و در روز ۱۶ مهر ۱۳۸۷برج میلاد با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهر تهران و محمد باقر قالیباف، شهر دار تهران با شعار «آسمان نزدیک است» بازگشایی شد. این مراسم را بیش از ۲۵۰ خبر نگار ایرانی و خارجی پوشش دادند.

موقعیت مکانی:

نمایی از برج میلاد در هنگام غروب آفتاب

برج میلاد، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی ۱۴ هکتار واقع در جنوب محله شهرک غرب و شمال کوی نصردر منطقه ۲ شهرداری تهران قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ۵۱ درجه، ۲۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه طول شرقی و ۳۵ درجه، ۴۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه عرض شمالی قرار گرفته‌است.

این محل پس از بررسی و مطالعه ۱۷ نقطه مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شده‌است.

 

  • دسترسی همگانی با سطح سرویس‌دهی مطلوب
  • قرارگیری در مرتفع‌ترین نقاط شهر
  • اشراف بر زیباترین مناظر و نقاط شهر
  • فضائی لازم جهت عملکردهای پیشنهادی و توسعه آتی
  • مجهز بودن به تاسیسات زیر بنایی
  • فاصله مناسب با پایانه‌های مهم مانند فرودگاه و ایستگاه راه‌آهن
  • ایجاد پوشش تلویزیونی
  • قابلیت ارتباط و دید مستقیم با ایستگاه‌های مخابراتی
  • استقرار در میان کاربری‌های هماهنگ و غیر مزاحم
  • استقرار در امتداد محورهای عمده شهر
  • پتانسیل برقراری ارتباط بصری با دیگر نشانه‌ها و فضاهای شهری
  • قابلیت برخورداری از فضاهای سبز و یا دیگر عناصر طراحی محیطی

 

راه‌های دسترسی:

از نظر راه‌های دسترسی و حمل و نقل، برج میلاد دارای شرایط بسیار مطلوب و استثنایی است.

این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراه‌های همت، چمران، حکیم و شیخ فضل‌الله نوری قرار دارد، همچنین خط اختصاصی از یکی از ایستگاه‏های مترو و تدارک امکانات حمل و نقل هوایی برای ارتباط سریع با فرودگاه نیز برای آن پیش‌بینی شده‌است.

 

کاربری‌ها:

برج میلاد با هدف احداث سازه‏ای به یاد ماندنی و به عنوان نمادی برای شهر تهران و به منظور رفع نیازهای مخابراتی و تلویزیونی تهران ساخته شده‌است.

کارکردهای عمده این برج به شرح زیر است:

  • ایجاد و گسترش شبکه دسترسی بدون سیم
  • ایجاد زیرساخت مناسب برای سیستم‌های جدید تلویزیونی
  • بهینه‌سازی پوشش رادیو و تلویزیونی
  • کاربری‌های هواشناسی و کنترل ترافیک
  • گسترش و بهینه‌سازی پوشش شبکه‌های بی‌سیم و پی‌جو
  • ایجاد جاذبه گردشگری و بهره‌مندی از فضاهای گردشگری، تجاری و فرهنگی (رستوران گردان، سکوی دید، نگارخانه هنری، گنبد آسمان، موزه انقلاب اسلامی)

کاربری فرهنگی:

در ۲۵ شهریور ۱۳۸۷، دوازدهمین جشن سینمای ایران با حضور ۵ هزار نفر در پای برج میلاد برگزار شد. در ۲۳و ۲۴آبان مسابقات بین‌المللی قرآن تهران و در ۲۹و ۳۰ آبان نیز همایش شهرداران کلانشهرهای آسیا در این برج برگزار شد.[

مشخصات فنی:

این برج سازه‌ای است بتنی با کاربردهای متنوع، ۴۳۵ متر از سطح زمینهای مجاور ارتفاع دارد که ۳۱۵ متر از آن مربوط به شفت بتنی و ۱۲۰ متر دیگر مربوط به آنتن برج است.

وزن برج میلاد ۱۶۱٬۰۰۰ تُن و زیربنای آن ۵٫۵ برابر یک زمین فوتبال است.

پایهٔ اصلی برج بتن آرمه است. ارتفاع آن ۳۱۵ متر از روی زمین‌طبیعی با مقطع حجره‌ای (سلولار) است. حدود ۳۳۰۰۰ متر مکعب بتن در آن مصرف شده‌است. این بدنه شامل هسته مرکزی و چهار عدد باله‌است.

درون هسته مرکزی ۳ حجره به آسانسورها و یک حجره به راه پله اضطراری اختصاص یافته‌است. باله در تراز صفر برج به‌صورت ذوزنقه در چهار طرف قرار دارد و تا ارتفاع ۲۴۰ متری به‌صورت هرمی شکل کاهش مقطع دارد. هسته مرکز از این تراز به تنهایی تا ۳۱۵ متر ادامه می‌یابد. از تراز ۲۴۵ تا ۳۱۵ متر سازه رأس برج قرار دارد.

 

مشخصات معماری و کاربردی سازه رأس برج میلاد:

ساختمان رأس برج میلاد مجموعه‌ای از ۱۲ طبقه با کاربردهای مختلف در طبقات است. این ساختمان پس از اجرای بدنه اصلی برج تا تراز ۳۱۵+ ساخته و در بالای بدنه اصلی نصب می‌شود. قسمت مرکزی سازه رأس برج بتنی است که قبلاً در امتداد بدنه اصلی برج و از تراز ۲۴۷+ تا ۳۱۵+ اجرا شده‌است.

سه طبقه تأسیساتی به ترتیب در ترازهای مختلف وجود دارد که مساحت هر طبقه ۷۰ متر مربع است. سازه فلزی رأس مشخصاتی به شرح ذیل را داراست:

  • به‌طور کلی سازه رأس به دو قسمت عمده شامل سبد فلزی و قسمت فوقانی تقسیم می‌شود.

این برج از ۳ قسمت تشکیل شده‌است : لابی، شفت، سازه راس که لابی تشکیل شده‌است از ۷ طبقه و شفت در هر ۱۲ متر یک طبقه برای کارهای خدماتی و دسترسی برای کارهای محافظت و سازه راس از ۱۳ طبقه تشکیل شده‌است .

امکانات ویژه برج:

  • بالابرها: برج دارای شش بالابر (آسانسور) اصلی خواهد بود که به‌صورت زیر تفکیک می‌شود:
  • بالابر میهمان ۲دستگاه
  • بالابر خدماتی ۱ دستگاه
  • بالابر خدماتی و تلویزیونی و مخابراتی ۱ دستگاه
  • بالابر رستورانِ گردان ۱ دستگاه
  • بالابر گنبد آسمان ۱ دستگاه
  • علاوه بر اینها یک بالابر بین طبقات رأس حرکت خواهد کرد.
  • رستوران گردان
  • محیطهای رو باز و سر بسته برای بازدید از شهر
  • نمایشگاه دفاع مقدس در سرسرا (لابی)
  • امکانات ویژهٔ مخابراتی
  • امکانات ویژهٔ تلویزیونی
  • دکل مخابراتی با آنتهای متفاوت
  • کافه‌تریا در رأس
  • نگارخانهٔ آزاد هنری
  • امکانات فروشگاهی در سرسرا
  • فضاهای خدماتی

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ سه شنبه 15 شهريور 1390برچسب:,     

غرفه رقص آب ، طرحی ابتکاری در سئول



غرفه رقص آب ، طرحی ابتکاری در سئول

این پروژه یک طرح ابتکاری است که با بهره گیری از هندسه ای یکپارچه تعاملی میان منظره پانوراما از سئول و زیبایی محلی از رودخانه «هان» را به نمایش می گذارد.



اساس این مسیر بر سطح آب رودخانه واقع شده است که کانسپتی از طبیعت سنگ شده را در بر دارد.فرم های ارگانیک این سازه طبق گفته کارشناسان ، کاملا با تصویر پانوراما از شهر و امواج نوری سطح آب که با وزش باد می رقصند ترکیب شده است .

یک رشد پویا در نتیجه ی این “رقص طبیعت ” ، این مکان را به عنوان محلی برای گذران اوقات فراغت ثابت کرده است . به گفته نویسندگان ، جریان “رقص انرژی ” فرم جدیدی از تعامل میان مردم پدید آورده است .ساختار دینامیک این فرم همچنان به توسعه بازی نور و سایه ادامه میدهد .

www.1818.mihanblog.com

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ سه شنبه 15 شهريور 1390برچسب:,     

بلندترين برج‌هاي مسكوني جهان



 
چندي پيش خبري منتشر شد مبني براينكه يك شركت ساختماني بزرگ اسپانيايي قصد دارد با هزينه 600ميليون دلار برج مسكوني در سانتيه‌گو پايتخت شيلي بسازد كه بلندترين ساختمان مسكوني دنيا خواهد شد. اين پروژه ساختماني كه صاعقه لقب گرفته، شامل 3 برج مسكوني است كه بزرگترين آن 84 طبقه و 346 متر ارتفاع دارد. دو آسمان‌خراش ديگر اين مجموعه ساختماني در دو طرف برج اصلي واقع مي‌شوند و هر كدام 74 طبقه و 290 متر ارتفاع دارند.
رييس شركت ساختماني Mall در اسپانيا با اعلام اين خبر گفت كه اين شركت اكنون مشغول بررسي نقاط مختلف سانتيه‌گو براي يافتن مكان مناسب استقرار اين آسمان‌خراش‌هاست و قصد دارد طي 3 سال آينده كار اين پروژه عظيم ساختماني را به پايان ببرد. اين پروژه قرار است شبيه مجموعه ساختماني مسكوني ديگري باشد كه در پاناما انجام شد. البته تغييراتي در اين مجموعه ايجاد خواهد شد. درصورت موفقيت اين پروژه در شيلي، شركت اسپانيايي قصد دارد پروژه‌هاي عظيم مسكوني مشابهي در آرژانتين، مكزيك و شايد كلمبيا بسازد. اما به همين بهانه نگاهي مي‌اندازيم به بلندترين برج‌هاي مسكوني جهان. اين گزارش به نقل از تحقيقات و گزارش‌هاي جمع‌آوري شده سايت Emporis است كه براي آخرين بار در ماه مه سال 2008 به روز شده‌است. در اين فهرست پروژه‌هاي ساختماني مسكوني كه اكنون در دست ساخت هستند هم آمده‌ است. ساختمان‌هايي در اين فهرست آمده‌ كه دست كم 90‌درصد از ساكنان آن را خانواده‌ها تشكيل مي‌دهند نه شركت‌ها و مراكز تجاري. برج‌هاي مخابراتي و تلويزيوني و ديگر ساختمان‌هاي غيرمسكوني در اين فهرست نيامده است. نكته قابل توجه اين فهرست سهم زياد جزيره كوچك دبي در فهرست بلند‌ترين برج‌هاي مسكوني جهان است. در فهرست 100 برج بلند مسكوني جهان، 14 بار نام دبي آمده است.

 

 

 

 

www.1818.mihanblog.com

 


موضوع : <-PostCategory->


نویسنده :حامد هاشمی در تاریخ سه شنبه 15 شهريور 1390برچسب:,     

صفحه قبل 1 صفحه بعد